Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ajax Vrouwen Champions League Tickets

Ajax Vrouwen: Seizoenkaarten voor 2023/24 in één dag uitverkocht

Grote belangstelling voor thuiswedstrijden in de Johan Cruijff ArenA

Kaartverkoop voor individuele wedstrijden start op 7 februari

De seizoenkaarten voor de Ajax Vrouwen zijn in één dag uitverkocht. Dit betekent dat alle 9 thuiswedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie en de UEFA Women's Champions League zijn uitverkocht.

De grote belangstelling voor de thuiswedstrijden van de Ajax Vrouwen is een teken van de groeiende populariteit van het vrouwenvoetbal. Afgelopen jaar werden de seizoenkaarten voor het eerst geïntroduceerd en waren deze ook in korte tijd uitverkocht. Voor het seizoen 2023/24 zijn de seizoenkaarten wederom snel uitverkocht.

De kaartverkoop voor individuele wedstrijden start op woensdag 7 februari om 14:00 uur voor seizoenkaarthouders van de Ajax Vrouwen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 7,50.

Wil je aanwezig zijn bij een van de thuiswedstrijden van de Ajax Vrouwen? Bestel dan snel je tickets via de onderstaande button.

Op woensdag 15 november 2023 spelen de Ajax Vrouwen tegen Paris Saint-Germain Féminines in de UEFA Women's Champions League. Tickets voor deze wedstrijd zijn te koop vanaf 7 februari om 14:00 uur voor seizoenkaarthouders van de Ajax Vrouwen. Algemene verkoop start op 9 februari.


Comments